142. DOSTAVA ZELENEGA KROGALJUBLJANA: petek, 23. avgusta od 15:30 do 17:30, Stara tržnica Šiška, Drenikova ulica 35, Lj


MARIBOR: sobota, 24. avgusta od 09:30 do 11:00, DRAVA Center, Limbuško nabrežje 2, 2341 Mb


CELJE: sobota, 24. avgusta od 13:00 do 14:00, Višja strokovna šola, Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Ljubljanska c. 97, 3000 CeljeNaročanje bo odprto do četrtka, 22. avgusta do 18h.


OPOMBA: Zgodi se lahko, da kakega pridelka na dostavi ne bo mogoče dobiti. Razlog je lahko v premajhni količini naročenega ali nepredvidljivih vremenskih razmerah, ko ni mogoče zagotovo predvideti zalog. Hvala za razumevanje!

Dragi naročniki!


Ko boste izbrali dostavno mesto pod točko 1 lahko pričnete z naročanjem in naročite željeno.
Ko boste končali z naročanjem, vpišite svoje podatke in kliknite na gumb “Potrdi naročilo”. Izpisalo se vam bo:
“Prejeli smo vaše naročilo, ga shranili in ga bomo posredovali kmetom. Na podan email naslov smo vam poslali potrditev naročila. Hvala in na snidenje na dostavi! Ekipa Zelenega kroga”
Samo če vam izpiše ta tekst, je naročilo dejansko sprejeto. In če ste pravilno zapisali svoj e-naslov, vam bo sistem sistem v nekaj minutah poslal “Potrdilo naročila” v vaš e-predal. Morda celo v vsiljeno pošto, zato prosimo, preverite še tam. Na snidenje!Na videnje in snidenje ob dostavi!
Zeleni krog

V primeru, da niste mogli naročiti ali naročila uspešno oddati ali če niste prejeli potrdila na vaš elektronski naslov (poglejte prosimo tudi v vsiljeno pošto) pokličite 068 192 991 ali pišite na zelenikrog.si@gmail.com
1. Izberi dostavo.


2. Dodaj izdelke na naročilnico.
3. Preglej spisek naročenih izdelkov, vnesi svoje podatke in potrdi naročilo.
Izdelek
Količina
Cena
Skupaj
Tvoje naročilo
Skupna vrednost nakupa:
0 €

Zapomni si me | Pozabi me
Potrdi naročilo